Sajtószoba
Hivatalos hírbejelentő oldal, letölthető Itt voltam! képekkel, logokkal.
Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Letöltés

Itt voltam! logo:
Itt voltam! felirat:

Sajtószoba

Sajtóközlemények
2008. március 29.
Családfakészítés az Itt voltam! közösségi webhelyen

Elindult a www.ittvoltam.hu webhely harmadik verziója, melynek legfőbb újdonsága, hogy lehetővé teszi családfák készítését is, akár a rokonaiddal együtt szerkesztve azt!


Közösségi webhelyünk családfa szolgáltatása sokrétű: a családfában szereplő személyek hozzátartozóinak felvitelén és a fa kirajzolásán felül számos érdekes és hasznos szolgáltatást találsz itt. Például lehetőséged van megkeresni két személy között a legrövidebb utat. Ez egy olyan lista, amely azt mutatja meg, hogy az egyik embertől mely személyeken át lehet eljutni a családfában a legrövidebb úton.

Találsz itt egy családi térképet is, melyen megjelenik a családfa személyeinek helyhez köthető eseményei, mint például, hogy hol laknak, vagy hol kötöttek házasságot. A személyekről egy listát is kapsz, melyben láthatod, hogy ki mikor született és hány éves. Ezt a listát akár Excel-be is letöltheted. A naptár szolgáltatás segítségével azt tudhatod meg, hogy kinek mikor lesz a következő születésnapja, névnapja, házassági évfordulója, vagy egyéb jeles eseménye.

Lehetőséged nyílik családi fényképalbum készítésére is, vagy a családi üzenőfal használatára, ahol családtagjaid számára helyezhetsz el üzenetet, melyet a többiek akár RSS formátumban is figyelhetnek. A családfa statisztikáinak révén megtudhatod, hogy a családodban melyek a legnépszerűbb utónevek, mely vezetéknévből van a legtöbb.

A családfák kirajzolását - mely a Microsoft Silverlight technológián alapszik - beillesztheted akár a saját weblapodba is!

Az elkészült családfákat lementheted GEDCOM, vagy XML formátumú állományba is és természetesen be is tölthetsz ilyen típusú állományokat.


2007. szeptember 10.
Megújult az Itt voltam! közösségi web2-es térképe

Elindult a www.ittvoltam.hu webhely második verziója, mely számos új szolgáltatást nyújt a felhasználók számára, a 2007. májusában indult első verzióhoz képest!

A Google Maps térképre épülő közösségi webhelyen immáron nem csak azt mutathatjuk meg mások számára, hogy hol voltunk, hanem akár ismerősöket, útitársakat is szerezhetünk a következő utazásunkhoz. Az ismerősként megjelölt és visszaigazolt kapcsolatok rögtön a térképen is megjelennek a megadott tartózkodási hely alapján!

Természetesen az ismerősök gyűjtése mellett továbbra is fontos a különféle helyszínek bemutatása. Mivel mindenki mindennap volt valahol, így rögtön elmesélheti a többiek számára: én itt voltam!

A bemutatott hely szöveges leírásához fényképeket, videókat, címkéket és webcímet is lehet társítani. A látogatók szavazhatnak, hogy mennyire tetszik nekik az adott hely, illetve megjegyzéseket is írhatnak hozzá. A megadott információkon felül alaposan szemügyre vehetjük madártávlatból a bemutatott hely környékét is a nagyfelbontású műholdképeken. Minden felhasználó automatikusan kap egy térképes blogot, ahol csak az általa feltett helyszínek jelennek meg a térképen.

Az Itt voltam! webhely további érdekes újdonsága a földrengésfigyelő. Itt egyetlen térképen megfigyelhetjük a Földön található több mint 13000 szeizmográf által regisztrált különféle erősségű földrengéseket. További hasznos szolgáltatás, hogy a földrengések adatai RSS formátumban is rendelkezésre állnak, sőt akár saját weblapunkba be is építhetünk egy földrengésfigyelő bannert.

A földrengésfigyelőn kívül találhat még az érdeklődő számos hasznos szolgáltatást, mint például egy komplett útvonaltervezőt, mely tetszőleges számú hely között képes útvonalat tervezni, nem csak magyarországi címekkel, hanem az egész Földre nézve bárhol. Találhatunk még utcakereső szolgáltatást, aktuális időjárási helyzetet bemutató térképet, kereső és üzenetkezelő rendszert, és még egy izgalmas nyereményjátékot is.

Az Itt voltam! webhely második verziójának elindulását követően sem áll le a fejlesztés. Dinamikus ütemben készülnek a további új szolgáltatások, melyek a közeljövőben napvilágot látnak.


 
2007. május 21.
Itt voltam! - térképes közösségi portál

Elindult egy új közösségi webhely az interneten a www.ittvoltam.hu cím alatt.
Az Itt voltam! webhelyén bárki bemutathatja, hogy hol volt, merre járt, mit látott, mit tapasztalt. Az adott helyszínt megjelölheti térképen, feltölthet fotókat, videókat és természetesen készíthet leírást is.
Az egyes helyszínek bemutatási lehetősége mellett számos jól használható funkciót is kínál a webhely: lehetőség van útvonaltervezésre tetszőleges számú pontok között. Az útvonaltervezővel akár kiléphetünk Magyarországról is, és más országokon átvezető útvonalat is terveztethetünk. Az utcakereső szolgáltatással könnyedén rátalálhatunk egy adott település utcájára, azon belül a keresett házszámra. Az időjárás oldalon keresztül tájékozódhatunk az aktuális időjárási helyzetről. Izgalmas nyereményjátékban is részt vehet a látogató, akinek egy a Föld térképén elrejtett ajándékdoboz helyszínét kell megtippelnie. A legközebbi tipp tulajdonosa értékes nyereményben részesül.

Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Sajtószoba Copyright © 2007-2021 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |