Egyiptom, Hurghada, Makadi Bay, Hotel Makadi Palace*****

Ildikó Kiss
Legnagyobb családfák
Legújabb hozzászólások
4 hónap 23 napja érkezett
Lacus: Mint kiindulási bázis, innen a Villa Puntá-ból mentünk Portorož-ba,...

4 hónap 25 napja érkezett
szalay2: Igen és ez ajánlható mindenkinek, még a túrázást sem nagyon kedvelőknek,...

4 hónap 26 napja érkezett
Horizont: Hát ez nagyon jó lehetett :)

5 hónap 2 napja érkezett
Horizont: Csodálatos :)

5 hónap 11 napja érkezett
Horizont: Ez nagyon érdekes volt, hírét se hallottam eddig. Köszi :)

Legtöbbször nézték
Legtöbb szavazat
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely
Legújabb videofilmek
Legtöbb hozzászólás

Megosztás és letöltés: Hurghada, Makadi Bay, Hotel Makadi Palace*****
Helyszín: Egyiptom, Hurghada, Makadi Bay, Hotel Makadi Palace*****
Egyiptom
   27,001440   33,908250

 
4 év 9 hónapja érkezett
Ildikó Kiss itt volt: Egyiptom, Hurghada, Makadi Bay, Hotel Makadi Palace*****
6932
0
0
10
0
2013. január 6. - 2013. január 13.
Hurghadá-tól délre 40 km-t buszoztunk szemetes homokkupacok közt mire megérkeztünk a hotelunkhoz: a Makadi Palace*****-hoz. A kapu után egy filmbe illő kulissza tárult elénk. Csodálatos, hogy mit varázsoltak a turistáknak! Mintha egy palotában lettünk volna az 1001 éjszaka meséiben. Pálmákkal, virágokkal, 8000m²-es uszómedencével és zöld gyeppel a sivatag közepén! Gyönyörű!!!

Megkaptuk az erkélyes, medencére néző szobánkat baldachinos ággyal, majd sétálgatás után vacsorázni mentünk. Ötkor eltűnt a nap, de kivilágítva még varázslatosabbnak hatott az egész terület. Az központi étterembe viszont spóroltak a megvilágítással, így zseblámpánál kellett olvasni az itallapot és félhomályban elfogyasztani a kaját... még jó, hogy legalább a büféasztaloknál volt fény.

Amúgy választék van böven, mert all inclusive lehet még a környezö éttermekben is enni, de elötte asztalt kell foglalni. Aztán semmi akadálya a tháifföldi, indiai, olasz, francia és még sorolhatnám konyhai ízek élvezetének!!! Délelött és délután pedig valamelyik snackbárban lehet csipegetni pl. hamburgert, palacsintát, grillezett husit. Szóval éhen senki se hal.

Egy hosszú stégen keresztül lehet bejutni a védett Korálsziklákhoz. A víz csodálatos és majdnem szabadszemmel látni a szines halrajokat, söt tengeri teknösök is járnak ide vadászni. Legszivesebben egész nap a vízbe lettem volna a lepkehalak, papagájhalak, stb. közt lebegve... mindíg újabb egyedeket felfedezve... többek közt felismertem a gömbhalat is, bár nem fújta fel magát, mert nem idegesítettem fel. Búvárpipát és szemüveget érdemes vinni, de a strandon is lehet kölcsönözni.

A „Sunwing Waterworld" , „Makadi Spa", „Makadi Palace" és „Grand Makadi" szállók tartoznak egybe a „Red Sea" hotellánchoz tartozva. Az első inkább családosoknak ajánlott, mert két csúszdaparkja is van és nagy a ricsaj.

A „Makadi Spa" nevezetü hotel még egészen nem készült el, ami hiányzik az a spa részleg: szaunával, szépségszalonnal, stb. Állítólag idén fogják átadni. Körbevezettetük magunkat a területén, sőt egy szobába is bekukkanthattunk. Hát csodálatosan luxuriőz lesz ott minden az biztos, ide viszont gyerekeket és partira vaduló fiatalokat be se engednek, mert ez a szálloda az aktív pihenés helyeként szolgál majd.
Nekem főleg a tengerre néző panorámás medence tetszett. El tudnám ott is képzelni magam egy koktéllal a kezembe, az biztos!


Címkék: egyiptom, hurghada, makadi palace***** hotel, felszini búvárkodás
Webcím: http://www.redseahotels.com/index.php?id=214

Közvetlen link:
Térkép beillesztése saját weblapba, blogba: [?]

Új hozzászólás írása előtt be kell jelentkezni!

Még nem érkezett hozzászólás.
Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Itt voltam Copyright © 2007-2018 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Hírek | Facebook | Blog | Oldaltérkép | Sajtószoba | Felhasználási feltételek | Adatvédelem |