Németország, K!SS*Amedia Hotel****Berlin

Ildikó Kiss
Legnagyobb családfák
Legújabb hozzászólások
4 hónap 26 napja érkezett
Lacus: Mint kiindulási bázis, innen a Villa Puntá-ból mentünk Portorož-ba,...

4 hónap 28 napja érkezett
szalay2: Igen és ez ajánlható mindenkinek, még a túrázást sem nagyon kedvelőknek,...

4 hónap 29 napja érkezett
Horizont: Hát ez nagyon jó lehetett :)

5 hónap 5 napja érkezett
Horizont: Csodálatos :)

5 hónap 15 napja érkezett
Horizont: Ez nagyon érdekes volt, hírét se hallottam eddig. Köszi :)

Legtöbbször nézték
Legtöbb szavazat
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely
Legújabb videofilmek
Legtöbb hozzászólás

Megosztás és letöltés: K!SS*Amedia Hotel****Berlin
Helyszín: Németország, K!SS*Amedia Hotel****Berlin
Németország
   52,502227   13,325708

 
4 év 1 hónapja érkezett
Ildikó Kiss itt volt: Németország, K!SS*Amedia Hotel****Berlin
1092
2
0
8
0
2013. október 11. - 2013. október 13.
Berlinben felkerestük a szállóhelyünket, ami a főváros előkelő negyedében volt, direkt a sétálóutcában (Kurfürstendamm). Az Amédia**** hotel szinte beleolvadt az üzleti kirakatok és vendéglátó egységek közé, sokszor simán elsétáltunk mellette, mielött észrevettük volna.

Egyszerre ritkán jöhet 40 vendég, mert a recepción láthatólag túl voltak terhelve a feladattal. Hárman nem voltak képesek két és fél óra alatt kiosztani a szobákat és a bőröndöket is nekünk kellett cipelni. Persze mi nem ott várakoztunk míg végeztek, hanem miután megkaptuk a „Berlin Card“-ot, már le is léptünk metrózni, mert evvel a kártyával 48 órán át lehet használni a tömegközlekedést és a különböző kedvezményeket.

A hotelról még annyit, hogy vadi új állapotban van, mert idén májusban adták át. Amit hülyeségnek tartottunk, az az egyirányu mozgólépcső volt, lépcső helyett! Ez úgy működött, hogy vagy lefelé, vagy felfelé vitte a népet. Tehát mindíg az nyert, aki elsőként ért a lépcsőhöz. A negyven ember esetében teljes volt a káosz. Volt úgy, hogy tizen várakoztak lent, mert öten még a lépcsönél álldogáltak fent és a szenzor nem váltott át, mert azthitte még valaki le akar menni. Egyvalaki megpróbált a lefelé mozgó lépcsőn felfelé futni, de majdnem nyaktörés lett belöle, így a többiek meg se kisérelték. Ki is lehetett volna talán kapcsolni, de ez persze senkinek se jutott az eszébe. Főleg nem a recepciósoknak!

A hotel belseje piros szinekben pompázik és a szobák külön neveket kaptak a számozás mellé. Mi a Cook szigetek-et kaptuk modern fürdőszobával, zuhanyzóval és kényelmes ággyal, pálmafás strandal a falon. Az LCD képernyős tévén még filmek közül is lehetett választani. WIFI kódot kérésre adtak, de ingyen.

Csodálkozásunkra a főutcán zajló lármából alig lehetett hallani valamit, annyira jól szigeteltek az ablakok. Még jó, mert egész délután vijjogott valamilyen közlekedési eszköz. Velünk szembe nagy volt a felhajtás, mentősök, tüzoltók, rendörök... azthittük ég a szemközti hotel, aztán kiderült, hogy csak csőtörés volt a járda mellett és ástak egy 1 x1 méteres gödröt... igaz, elötte el kellett egy villanyoszlopot is távolítani... csak azt nem értettem ehhez a müvelethez minek kellett szirénázva kivonulni a helyszinre!

Negatívum annyi, hogy a mosdókagylót az előszobába tették, szembe a bejárati ajtóval. Ez azért nem praktikus, mert előfordult, hogy éppen fogmosás közben hajoltam a kagyló fölé, miközben bekopogott a takarító és mielött habzó szájjal akármit is nyikkanhattam volna már be is nyitott. Ráadásul pasi volt! Namármost, ha éppen mindezt ruha nélkül teszem akkor mi van????!!!! Kérdem én: lehet-e chipkártyával kulcsra zárni?... (Biztosan úgy gondolták a fenék,- és mellvillantás mostanában úgyis divatos dolog!)

A reggelink bőséges volt, büfé formájában. A kávéöntögető csajszi is többször utána töltötte a csészém és itt láttam először, hogy bekeverték a müzlit előre a joghurtba. Ennek az az előnye, hogy jól megpuhul és finobabb… hátránya, hogy nem tudni pontosan mi van benne és persze naponta el kell szerintem dobni, ha nem fogy el. Friss gyümölcs is volt, dehát ez a 8 Euro/fő-s reggelihez szerintem el is várható.


Címkék: németország, berlin, amedia, hotel
Webcím: http://amediahotels.com/deutsch/Hotels/Berlin/Willko...

Közvetlen link:
Térkép beillesztése saját weblapba, blogba: [?]

Új hozzászólás írása előtt be kell jelentkezni!

 
JeDee hozzászólása 4 év 1 hónapja érkezett
Igazad van Horizont! Engem is zavar. Mármint a keveredés.
 
 
Horizont hozzászólása 4 év 1 hónapja érkezett
Miért van az, hogy nem időrendi sorrendben jelennek meg a beírások!??!!!!! Központ jelentkezz! És tegyél rendet :) Bocs Ildikó, hogy pont nálad írtam ezt !!A leírásaid hatalmasak :)
Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Itt voltam Copyright © 2007-2018 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Hírek | Facebook | Blog | Oldaltérkép | Sajtószoba | Felhasználási feltételek | Adatvédelem |