Magyarország, Csővár, a Sinkár horgásztó, SzG3

szalay2
szalay2:
adatlapja
Családfája:
szalay2 még nem készítette el a családfáját.
Legnagyobb családfák
Legújabb hozzászólások
2 hónap 24 napja érkezett
Lacus: Mint kiindulási bázis, innen a Villa Puntá-ból mentünk Portorož-ba,...

2 hónap 26 napja érkezett
szalay2: Igen és ez ajánlható mindenkinek, még a túrázást sem nagyon kedvelőknek,...

2 hónap 27 napja érkezett
Horizont: Hát ez nagyon jó lehetett :)

3 hónap 3 napja érkezett
Horizont: Csodálatos :)

3 hónap 13 napja érkezett
Horizont: Ez nagyon érdekes volt, hírét se hallottam eddig. Köszi :)

Legtöbbször nézték
Legtöbb szavazat
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely
Legújabb videofilmek
Legtöbb hozzászólás

Megosztás és letöltés: Csővár, a Sinkár horgásztó, SzG3
Helyszín: Magyarország, Csővár, a Sinkár horgásztó, SzG3
Magyarország
   47,802310   19,356144

 
2 év 9 hónapja érkezett
szalay2 itt volt: Magyarország, Csővár, a Sinkár horgásztó, SzG3
787
2
2
12
0
2015. február 21.
Sziasztok, Gábor vagyok!
A sok kastély után most jöjjön egy újabb horgásztó. Nem is gondoltam, hogy ilyen jól állunk horgásztavakban, de ahogy elvetődök ide-oda, szinte mindenhol akad belőlük egy egy. Itt meg rögtön kettő is (lásd még: Barina horgásztó). Bár néhány leírás Acsának tulajdonítja, de az interneten a zöme Csővárra teszi, így teszek én is.
Alapvetően azért álltam meg egy rövid időre itt, hogy készítsek néhány fényképet ellenfényben, mert ha ezt a technikát alkalmazza az ember elég érdekes képeket lehet így előállítani. Nem tartom magam teljesen szakértőnek ebben a témában, de már készült néhány viszonylag használható kép így.
De vissza a tóhoz:
"Az egész Észak-pesti és cserháti régióban nem található a Sinkár-tóhoz fogható kiterjedésű és szerencsés fekvésű állóvíz. A Sinkár-tó földrajzilag a Csővári-Rögök, a Nagy-Szór tömbje és az Ecskendi hegytömbök ölelésében fekszik. Számos különleges növény- és madárfaj él a tavon és környezetében. A tározó 1987-es kialakulása óta szinte háborítatlan az élővilág, és ez vonatkozik a benne élő halakra is. Próbahorgászatok során kapitális 15-20 kg-os csukák, 10 kg fölötti süllők, 50 kg fölötti harcsák és 15 kg fölötti pontyok kerültek kifogásra." (forrás: http://www.bojlistavak.hu/Sinkar-to).
Amúgy úgy láttam, hogy a két tó (a nagy és a kicsi) körbe sétálható, de ez nem egy rövid vállalkozás, mert ez az egyik legnagyobb horgásztó Mo-n.


Címkék: magyarország, csővár, sinkár horgásztó, horgászat, ,
Webcím: http://utazaskatalogus.blogspot.hu/2011/05/utazasaim...

Közvetlen link:
Térkép beillesztése saját weblapba, blogba: [?]

Új hozzászólás írása előtt be kell jelentkezni!

 
szalay2 hozzászólása 2 év 8 hónapja érkezett
Tényleg sok van, bár elsődleges úti célnak eddig soha sem alkalmaztuk ezeket. Nem vagyunk egy üldögélős típus. De arra jók, hogy ha éppen útba esik az egyik, jót lehet sétálni körülötte.
 
 
Horizont hozzászólása 2 év 8 hónapja érkezett
Régen ment egy sorozat azt hiszem a Travel csatornán ahol bemutatták hazánk horgásztavait. Na le is esett az állam. Csodálatosak és mennyi van! Nem is gondoltam!
Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Itt voltam Copyright © 2007-2017 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Hírek | Facebook | Blog | Oldaltérkép | Sajtószoba | Felhasználási feltételek | Adatvédelem |