Németország, Steinach, a kastély, SzG3

szalay2
szalay2:
adatlapja
Családfája:
szalay2 még nem készítette el a családfáját.
Legnagyobb családfák
Legújabb hozzászólások
2 hónap 24 napja érkezett
Lacus: Mint kiindulási bázis, innen a Villa Puntá-ból mentünk Portorož-ba,...

2 hónap 26 napja érkezett
szalay2: Igen és ez ajánlható mindenkinek, még a túrázást sem nagyon kedvelőknek,...

2 hónap 27 napja érkezett
Horizont: Hát ez nagyon jó lehetett :)

3 hónap 3 napja érkezett
Horizont: Csodálatos :)

3 hónap 13 napja érkezett
Horizont: Ez nagyon érdekes volt, hírét se hallottam eddig. Köszi :)

Legtöbbször nézték
Legtöbb szavazat
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely
Legújabb videofilmek
Legtöbb hozzászólás

Megosztás és letöltés: Steinach, a kastély, SzG3
Helyszín: Németország, Steinach, a kastély, SzG3
Németország
   48,955206   12,606762

 
2 év 5 hónapja érkezett
szalay2 itt volt: Németország, Steinach, a kastély, SzG3
618
5
1
14
0
2015. március 25.
Sziasztok, Gábor vagyok!
Amint azt már korábban írtam, Goslarból hazafelé menet egy ahogy esik úgy puffan nézelődést csaptam. Az utolsó hely, amit megnéztem az ez a kastély volt, kizárólag azért, mert az autópályáról jól látszott. Nem volt sok keresgélni való időm, így ezt a módszert választottam. Itt is azt tapasztaltam (mármint a németeknél), hogy igen sok kastély meglátogatható, még ha magántulajdonban van is és nem kiállítási hely. Így volt ezzel is. Alapvetően szállodakén működik, de van itt étterem, és jó német szokás szerint serfözde is. Szabadon be lehet járni a területet, így ha a kastélyt jobbról megkerülve, majd egy lépcsőn felmenve balra kanyarodunk, eljuthatunk a kis kastélyparkig is, ahol kis szabadtéri szoborkiállítás is található. A teraszról pazar kilátás van a Duna felé. Van még vinotéka és néhány kisebb bolt is még a területen. Nagyjából ennyi látható itt, de ha éppen fáradtak vagyunk a vezetés közben, akkor egy kis sétára igen jó hely.


Címkék: németország, steinach, kastély,
Webcím: http://utazaskatalogus.blogspot.hu/2011/05/utazasaim...

Közvetlen link:
Térkép beillesztése saját weblapba, blogba: [?]

Új hozzászólás írása előtt be kell jelentkezni!

 
Horizont hozzászólása 2 év 5 hónapja érkezett
Rossz irányba mennek a dolgok. Az emberek sajnos a jó dolgokhoz ritkán szólnak hozzá, dicsérni nem igazán szeretnek, értékelni más munkáját, hobbiját se. Bezzeg ahol fröcsöghetnek ott megy ezerrel a hozzászólás.Azért szerintem másnak is tetszenek a beszámolóid, csak nem írnak:)
 
 
szalay2 hozzászólása 2 év 5 hónapja érkezett
Egy kicsit megint utána néztem ennek a hozzászólás dolognak: Ugyanezek a beszámolók megjelennek a Blogspoton is, más a fazonja, én alakítom ki, stb. A nézettséget viszonylag könnyű megállapítani, néhány vezérszámot kell összeadni. Eddig az ottani beszámolóimat több, mint 140.000-en nézték meg. Ha te nem szóltál volna néhányhoz hozzá (persze a fő "profilod" az Itt voltam), akkor ebbe a 140.000-be kb 10-15 hozzászólás történt. Ugyanez van az ONGO-nál is, szerintem évek óta nem szóltak hozzá a bejegyzéseimhez Persze ilyen probléma máshol is van, az egész világon működik a Panoramio, de a hozzászólások ott is szinte 0-ra csökkentek (itt szó szerint az egész világot kell érteni). Ha valamelyik képhez már egyszer hozzászóltam, akkor folyamatosan látom (látnám) ha valaki más is hozzászól. Gyakorlatilag áll a dolog. Valahogy az egész világ belefásult a hozzászólás dologba, bár az is lehet, hogy csak ezeken a helyeken. NA mindegy, ezért nem lövöm főbe magamat. Annak örülök, hogy neked tetszenek a beszámolóim.
 
 
Horizont hozzászólása 2 év 5 hónapja érkezett
Én mindig értékelem csak nem akarok túltengeni itt a hozzászólásaimmal, de úgy éreztem itt az ideje, hogy megköszönjem! Nagyon szeretem a beszámolóidat a helyeidet és nagyon hálás is vagyok és nagyon, de nagyon irigy :))))
 
 
szalay2 hozzászólása 2 év 5 hónapja érkezett
Végre valaki értékeli azt, hogy nem feltétlenül csak a felsorolt helyeken érezheti jól magát az ember. Én, ha vagyok valahol, igyekszem minden részletét megismerni a tájból, ami az időben belefér. Szerintem Kasselt is elég jól bejártam, sajnos a környéken még lett volna egy-két néznivaló, de arra már nem volt időm. Én inkább úgy nézem a dolgot, hogy szerencsés vagyok, hogy ezeket legalább megnézhettem. Az is igaz, hogy ha valakivel együtt mentem valahová munka ügyben, egyedül engem érdekeltek a látnivalók. Az egyik kollégámat (egyetemet végzett ember) alig bírtam rávenni, hogy munkaidőn túl! menjünk be a városba, mert nagyon szép. Talán 10 percig tudtam ott tartani, utána el kellett jönnöm vele. Ettől én persze alaposan megnéztem a várost, más időpontokban. A múlt héten a főnökömmel kiugrottunk Bécsbe (nem munka ügyben) és volt ott is egy is időm, ott is körülnéztem, pedig már sokszor voltam ott. Csinálok neked egy rövid beszámolót erről, nem túl sok szöveggel. Rögtön neki is kezdek!
 
 
Horizont hozzászólása 2 év 5 hónapja érkezett
Azt irigylem, hogy te olyan helyekre is elmégy ahová más nem. Miben gondolkozunk? London, Róma Párizs, tengerpart? És közben te olyan gyöngyszemecskékre bukkansz:) És mutatsz meg nekünk!!! Nagyon jó megnézegetni ezeket, szinte feltöltődök általuk! Tehát: köszi!!! :)
Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Itt voltam Copyright © 2007-2017 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Hírek | Facebook | Blog | Oldaltérkép | Sajtószoba | Felhasználási feltételek | Adatvédelem |