Magyarország, Mecsek, Babás-szerkövek 2.

Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Magyarország
   46,091080   18,133074


 
9 év 3 hónapja érkezett
PP itt volt: Magyarország, Mecsek, Babás-szerkövek 2.
4903
0
1
5
0
Ez a helyszín a Geocaching Jakabhegyen, Kővágószőlősön és Cserkúton útvonal tizenhetedik állomása. Helyszín elérve: 2010. július 9. péntek 18:06-kor.
Kővágószőlős felett, a Jakab-hegy déli oldalában található a Mecsek egyik legszebb természeti látványossága, az érdekes vörös homokkő alakzatok, melyeket a víz és a szél koptatott ilyen változatos alakúvá az évszázadok során. Ahhoz, hogy megpillanthassuk őket, kissé le kell térnünk a piros háromszög jelzésű turistaútról. A sziklákra kimászva gyönyörű kilátásban lesz részünk, de azért legyünk óvatosak, mert igen magasan állunk.


Címkék: magyarország, mecsek, babás-szerkövek, gps útvonal, geocaching, geoláda
Webcím: http://www.mecsekkapu.hu/Travel/babas+szerkovek+470....
Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Itt voltam Copyright © 2007-2019 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |