Marokkó, Fort Bou Jerif

Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Útvonal: Budapest-Bamako 2011 Bamacool-Team tizenkettedik állomása
Marokkó
   28,980119   -10,061547


 
7 év 9 hónapja érkezett
Gyurgyó itt volt: Marokkó, Fort Bou Jerif
435
0
0
1
0
Ez a helyszín a Budapest-Bamako 2011 Bamacool-Team útvonal tizenkettedik állomása. Helyszín elérve: 2011. január 21. péntek 08:35-kor.
Az első sátras éjszaka után (kemping). Grilleztünk, főztünk, éjszaka 9C. Irány Nyugat-Szahara. KAja Tan-Tan-ban, a nappali hőmérséklet 30C körül, az első homokdűnék már feltűntek a látóhatáron. Déli irányban haladunk tovább az óceánparton. Olcsó üzemanyag! Útközben megnéztünk egy hajóroncsot a parton. Terepszakasz is akadt az utunkba, a kannákból a gázolaj kifolyt. Dakhlában kitakarítottuk a platót a kifolyt gázolajtól és sörtől:).
Sötétedés előtt elértük a Ráktérítőt.


Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Itt voltam Copyright © 2007-2019 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |