Németország, Fuldabrück/Dörnhagen, SzG3

szalay2
szalay2:
adatlapja
Családfája:
szalay2 még nem készítette el a családfáját.
Legnagyobb családfák
Legújabb hozzászólások
2 hónap 24 napja érkezett
Lacus: Mint kiindulási bázis, innen a Villa Puntá-ból mentünk Portorož-ba,...

2 hónap 26 napja érkezett
szalay2: Igen és ez ajánlható mindenkinek, még a túrázást sem nagyon kedvelőknek,...

2 hónap 27 napja érkezett
Horizont: Hát ez nagyon jó lehetett :)

3 hónap 3 napja érkezett
Horizont: Csodálatos :)

3 hónap 13 napja érkezett
Horizont: Ez nagyon érdekes volt, hírét se hallottam eddig. Köszi :)

Legtöbbször nézték
Legtöbb szavazat
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely
Legújabb videofilmek
Legtöbb hozzászólás

Megosztás és letöltés: Fuldabrück/Dörnhagen, SzG3
Helyszín: Németország, Fuldabrück/Dörnhagen, SzG3
Németország
   51,227763   9,493952

 
2 év 7 hónapja érkezett
szalay2 itt volt: Németország, Fuldabrück/Dörnhagen, SzG3
670
8
2
17
0
2015. április 8. - 2015. április 17.
Sziasztok, Gábor vagyok!
Úgy néz ki, hogy a németek sem egy nagyon elmaradott nép, van WIFI ott, ahol lakunk, így ha néha lesz időm, akkor tudok beszámolókat írni.
Ezt a helyet nem azért mutatom be, mert egy elsőrangú turisztikai cél lenne, inkább az érdekesség miatt, ilyen egy tipikusnak mondható átlagos falu a németeknél.
Az otthoni falu fogalmat el kell felejteni, egészen a község határáig emeletes családi házak vannak. Úgy falu központnak nevezhető hely abszolút nincs. Ami viszont fájóan nincs az az, hogy egyetlen bolt sincs itt. Van viszont sok gazdasági épület és sok istálló is, szétszórva a településen. Azt láttam, hogy a gazdasági épületeket küllem szempontjából úgy különítik el, hogy a fa vázszerkezet között piros téglával rakják ki a falat. A gazdasági épületekben traktor, ló, tehén (szárnyast egyet sem láttam), trágya, de bűz semmi. Valamit tudhatnak a trágya kezelésről. Van még néhány szép régi épület, de a zöm már új építésű családi ház. Nagyjából ennyi.


Címkék: németország, fuldabrück, dörnhagen,
Webcím: http://utazaskatalogus.blogspot.de/2011/05/utazasaim...

Közvetlen link:
Térkép beillesztése saját weblapba, blogba: [?]

Új hozzászólás írása előtt be kell jelentkezni!

 
szalay2 hozzászólása 2 év 7 hónapja érkezett
Egyébként úgy látom, hogy ezek a német utak egy kicsit felborítják az eddigi menetrendet, egyre több korábbi hely marad ki, ahol voltam. Remélem rendbe tudom szedni ezt a témát, de irtózatosan munkaigényes (Panoramio, Itt voltam, Ongo, Blogspot, itt még külön fotóalbumok, ha túl sok a kép, vasútfényképek a Panoramiora, ezek fotóalbumai, néha bele gondolni is szörnyű).
 
 
Horizont hozzászólása 2 év 7 hónapja érkezett
Megnéztem, fantasztikus képek, gratulálok! Sajnos most költözés előtt, közben vagyunk kevés az időm, de ha rend lesz körülöttem alaposabban végignézem az összes többit is:)
 
 
szalay2 hozzászólása 2 év 7 hónapja érkezett
Horizont! Most nézd meg a IV. albumot!
 
 
szalay2 hozzászólása 2 év 7 hónapja érkezett
Egy dolgot még kell módosítanom, mert találtam egy (német viszonylatban) kisebb élelmiszer áruházat, de úgy el volt dugva, hogy a házigazdánk mondta meg, hogy hol van, amikor panaszkodtam. Így nem kell a helybelieknek éhen halniuk.
 
 
szalay2 hozzászólása 2 év 7 hónapja érkezett
Lehet, hogy nem akarsz fényezni, de azért jól esik (had legyek ennyire önző egy kicsit). A fotópályázat viszont csak egy kisebb volt, de ezt írtam is. Ma is folytattam a feltöltést. Sajnos rengeteg munka van velük, mire beszámoló lesz belőlük.
 
 
Horizont hozzászólása 2 év 7 hónapja érkezett
Megnéztem, szuper fotók! Nem akarlak fényezni de fantasztikus emberke vagy :) Ja és olvasom ott, hogy első helyezett lettél egy fotópályázaton! Szívből gratulálok!!!!
 
 
szalay2 hozzászólása 2 év 7 hónapja érkezett
Ha igazán előleget akarsz látni, akkor menjél bele a webcímbe (feljebb) és ott már elkezdtem feltölteni a képek egy részét a panoramio-ra (szalay IV-be). Eszméletlen jók lettek! Ha panos vagy, ott is tudsz üzenni!
 
 
Horizont hozzászólása 2 év 7 hónapja érkezett
Jó messze mentél! Nekem tetszik a hely:)
Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Itt voltam Copyright © 2007-2017 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Hírek | Facebook | Blog | Oldaltérkép | Sajtószoba | Felhasználási feltételek | Adatvédelem |