Magyarország, Gyulafirátót Kálvária December 21-én délután 17 órakor itt találkozzunk. Aki jön, az lehetősége szerint hozzon fát magával. Közösen rakjuk a tüzet, és közösen gyújtjuk meg azt, és közösen ünnepelünk. Nagy tüzet rakjunk, hogy messzire elvilágítson!

Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Helyszín: Magyarország, Gyulafirátót Kálvária December 21-én délután 17 órakor itt találkozzunk. Aki jön, az lehetősége szerint hozzon fát magával. Közösen rakjuk a tüzet, és közösen gyújtjuk meg azt, és közösen ünnepelünk. Nagy tüzet rakjunk, hogy messzire elvilágítson!
Magyarország
   47,147061   17,944354

 
12 év 3 hónapja érkezett
Fénylánc itt volt: Magyarország, Gyulafirátót Kálvária December 21-én délután 17 órakor itt találkozzunk. Aki jön, az lehetősége szerint hozzon fát magával. Közösen rakjuk a tüzet, és közösen gyújtjuk meg azt, és közösen ünnepelünk. Nagy tüzet rakjunk, hogy messzire elvilágítson!
1120
0
0
0
0
2010. december 21.
Tóth János tothjanos.hun@gmail.com


Címkék: december 21-én délután 16 órakor itt találkozunk. aki jön, az lehetősége szerint hozzon fát magával. közösen rakjuk a tüzet, és közösen gyújtjuk meg azt, és közösen ünnepelünk. nagy tüzet rakjunk, hogy messzire elvilágítson ezen a decemberi estén.
Webcím: http://magyaria.hu
Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Itt voltam Copyright © 2007-2021 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |