Info
Ezen a lapon láthatod azokat az ismerőseidet, akiknek a kapcsolata még nem lett jóváhagyva.
Ha valakit te jelöltél meg ismerősnek, akkor meg kell várnod, amíg ezt a kapcsolatot visszaigazolja.
Ha valaki téged jelölt meg ismerősnek, akkor a kapcsolatot neked kell jóváhagyni.
A jóváhagyott kapcsolatok átkerülnek erről a lapról az "Ismerőseim" oldalra.
Ha szeretnél valakit felvenni az ismerőseid közé, de nem találtad őt a "Keresés" funkció segítségével, akkor küldj neki e-mail-ben egy meghívót és kérd meg őt is, hogy regisztrálja magát az Itt voltam! webhelyen.
Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Új ismerősök


Ez a funkció csak bejelentkezés után használható!

Meghívó küldése

Ha szeretnél valakit felvenni az ismerőseid közé, de nem találtad őt a "Keresés" funkció segítségével, akkor küldj neki e-mail-ben egy meghívót és kérd meg őt is, hogy regisztrálja magát az Itt voltam! webhelyen.

Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Ismerőseim » Új ismerősök Copyright © 2007-2021 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |