Info
Itt kaphatsz információt a Microsoft Silverlight használatáról.
Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Microsoft Silverlight


Mi a Silverlight?

Egy a Microsoft által kifejlesztett program, mely képes a legnépszerűbb böngészők bármelyikébe integrálódni. Ennek révén meglátogathatunk olyan weboldalakat, melyek Silverlight technológiát használva tesznek közzé tartalmakat, mint például az Itt voltam! webhelyen található családfa kirajzolása.

A Microsoft Silverlight lehetőséget biztosít arra, hogy interaktív, grafikus tartalmat könnyedén megjelenítsünk, multimédiás lehetőségeket alkalmazva, mint például az animáció, vektorgrafikus rajzolás, különféle média állományok lejátszása.

Silverlight letöltés, telepítés

A Microsoft Silverlight letöltése és telepítése rendkívül egyszerű és gyors. Mindössze egy néhány MB-os állományt kell letöltenünk, melynek indítása után felhasználói beavatkozás nélkül feltelepül a gépünkre és integrálódik a böngészőnkbe. Amennyiben Internet Explorer-t használunk, még a böngészőt sem kell újraindítanunk, azonnal használhatóvá válik a Silverlight.
>>> Silverlight letöltése <<<

Pillanatkép a Silverlight-ről működés közben

Az alábbi képen látható, hogy milyen módon képes a Silverlight kirajzolni az Itt voltam! webhelyen elkészített családfát:


További információ a Silverlight-ről

Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Súgó » Microsoft Silverlight Copyright © 2007-2021 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |