Info
Itt láthatod az Itt voltam! webhely felhasználási feltételeit, melyeket be kell tartanod a webhely használata közben.
Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Felhasználási feltételek

Köszöntjük az Itt voltam! weboldalon! Ennek a webhelynek a tulajdonosa és egyben üzemeltetője az Animare Software Kft. (székhely: 7625 Pécs, Surányi Miklós út 12., adószám: 12563920-2-02, számlavezető pénzintézet: OTP Bank, pénzforgalmi jelzőszám: 11731001-29904147, cégjegyzékszám: 02-09-067267). Az Itt voltam! webhelyen történő regisztrációval és a webhely használatával Ön tudomásul veszi és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A szolgáltatás

Az Itt voltam! webhelyen a szolgáltatást az Animare Software Kft. nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat: (a) a webhely használatának megkezdésével Ön ráutaló magatartással elfogadja a jelen szerződés feltételeit; (b) amennyiben regisztrálja magát a webhelyen, meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, valamint egy tetszőlegesen választott jelszót; (c) a jelszó titokban tartásáért Ön felel; (d) az Animare Software Kft.-t haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról; (e) az Ön szerződéskötési képessége nem korlátozott.

Az Animare Software Kft. fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek, különösen, ha a felhasználói név:

- védjegyet sért,
- mai vagy történelmi – magyar vagy külföldi – közszereplő, közismert ember neve, kivéve, ha ez a felhasználó anyakönyvezett neve.
- más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő név,
- obszcén vagy trágár kifejezés,
- rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés,
- burkolt vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető.

Felhasználói magatartás

Ön beleegyezik abba, hogy felelősségteljes magatartást tanúsít, és más felhasználókkal és tagokkal szemben tiszteletteljesen viselkedik.

Ezen feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. Az Animare Software Kft. fenntartja a jogot, hogy törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik más egyéneket zaklattak bármely módon.

Tartalom

Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit az Itt voltam! webhelyen elhelyez, ideértve a fényképeket, személyes adatokat, hozzászólásokat, listákat, osztályozásokat, személyes üzeneteket.

Az Animare Software Kft. nem ellenőrzi a felhasználók által rendelkezésre bocsátott tartalmakat. Az Animare Software Kft., mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért.

Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Animare Software Kft. minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak talál.

Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Animare Software Kft. minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, melyek megsértik, vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben az Animare Software Kft. minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.

Szavatosság kizárása

Az Animare Software Kft. kizár minden felelősséget az Itt voltam! webhelyen elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Az Animare Software Kft. kizár bármely és minden felelősségét az egyes tagok által tanúsított magatartásért.

Ön beleegyezik abba, hogy az Itt voltam! webhelyet kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Animare Software Kft. nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.

Minden a szolgáltatásból eredő jogvita, amelyet békés úton nem sikerül rendezni, a Pécsi Városi Bíróság kizárólagos illetékessége alá tartozik.

A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Itt voltam! webhely által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.

A felhasználási feltételek módosításának lehetősége

Az Animare Software Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltéteket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával - azaz az Itt voltam! webhelyre történő belépéssel - elfogadja a módosított felhasználási feltételeket.

Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Súgó » Felhasználási feltételek Copyright © 2007-2021 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |