Info
Ezen a weboldalon bemutatjuk, hogy miként illeszthetsz be a saját weblapodra, blogodba földrengésjelzőt, vagy egy tetszőleges helyet bemutató mozgatható, nagyítható térképet, illetve műholdképet.

Földrengésjelzők:
Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Dobozkészítő

A dobozkészítő segítségével különféle szolgáltatásokat építhetsz be a saját weblapodba díjmentesen!
Válassz az alábbi lehetőségek közül:

 

Weblapba építhető földrengésjelzők, földrengésszámlálók


Földrengésjelző beépítéséhez szükséges HTML kódot az alábbi adatok megadása után kaphatsz:

Add meg annak a webhelynek a címét, ahol a földrengésjelzőt használni kívánod:
Földrengésjelző típusa:
Földrengésjelző mérete:
Felhasználási feltételek: A legenerált HTML kódot csak változtatás nélkül illesztheted be a weblapodba! Bárminemű változtatás esetén fenntartjuk a jogot, hogy a kód működését előzetes bejelentés nélkül letiltsuk!
 Térképdoboz beillesztése saját weblapra


Tegyél fel a saját weblapodra, blogodba egy kis térképet, melyen megmutathatod, hogy hol voltál!

A térkép beillesztése a weblapodra nagyon egyszerű! Nincs más teendőd, mint az alábbi kódot bemásolni a weblapod azon helyére, ahol a térképet szeretnéd megjeleníteni.

Másold be ezt a kódot a weblapodba, blogodba:

A beillesztés után ezt fogod látni weblapodon:
Paraméterek:
mapType=1 - térkép
mapType=2 - műholdkép
zoom=17 - nagyítás mértéke (1-19 között lehet)

Az így beilleszett térkép mozgatható, nagyítható!
Mozgatáshoz kattints a térképre, tartsd lenyomva az egér bal gombját és mozgasd az egeret!
Nagyításhoz állj az egérrel a térkép fölé és tekerd az egér görgőjét!

Fontos!
Minden helynek más és más a kódja! Ha nem a fenti példában szereplő helyet szeretnéd beilleszteni a weblapodba, akkor előbb keresd meg a kívánt hely weblapját, és az ott található kódot másold át!

Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Súgó » Dobozkészítő Copyright © 2007-2021 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |