Új családfa
Ezen a lapon Te is készíthetsz egy új családfát. Ebbe fába felveheted a rokonaidat, sőt meg is hívhatod őket és engedélyezheted számukra, hogy veled együtt közösen szerkesszétek a családfában szereplő adatokat.

Új családfa létrehozásához adj meg egy tetszőleges elnevezést és válaszd ki, a családfa láthatóságát. Ezzel szabályozhatod azt, hogy kik láthatják az általad készített családfát és az abban szereplő személyek adatait.

A családfa első személye
Új családfa létrehozásához meg kell adnod, hogy ki legyen a fának az első személye, aki köré felépíted majd az egész fát. Ha a saját családfádat készíted, akkor célszerű, ha az első személynek önmagadat választod. Az első személyről érdemes tudnod még azt is, hogy nem törölhető a fából. Fontos azt is tudnod, hogy egy személy csak egy családfának lehet tagja. Ezért ha már szerepelsz egy fában, akkor nem lehetsz egy új fa első személye.
Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Új családfa készítése


A családfa oldala új helyre költözött:
csaladfa.animare.hu
Új családfát létrehozni csak bejelentkezés után tudsz!

Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Családfa » Új családfa Copyright © 2007-2018 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |