Családfa tagok
Ebben a listában láthatod a családfa létrehozóját, valamint azon tagjait, akik már kaptak meghívót és azt elfogadva beléptek a családfába.

Ha te vagy ennek a családfának a létrehozója és szeretnél további személyeket is felvenni a tagok közé, akkor küldj nekik is egy meghívót!

Ha már küldtél meghívót, de még nem látod ezen a lapon az adott személyt, akkor az azt jelenti, hogy még nem fogadta el a meghívást. Ezt ellenőrizheted is: tekintsd meg a már elküldött meghívók listáját! Ha ott sem találod a személyt, akkor az történhetett, hogy elutasította a meghívást. Ha ez így volt, akkor erről a szerkesztési naplóban találsz további információt.

Ezen az oldalon tudod módosítani egy meglévő tag jogosultságát is. Így bármikor eldöntheted, hogy ki az, aki szerkesztheti és ki az, aki csak megtekintheti a családfádat.
Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Bokorné Varga Katalin családfája

Családfa tagjai

A családfa oldala új helyre költözött:
csaladfa.animare.hu

Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Családfa » Családfa tagjai Copyright © 2007-2018 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |