Meghívók kezelése
Beérkezett meghívók
Ha valakitől kaptál meghívást egy családfába, akkor azt a 'Beérkezett meghívók' alatt láthatod. Itt lehetőséged nyílik arra, hogy elfogadd, vagy elutasítsd ezt a meghívást. Ha elfogadod, akkor azzal belépsz az adott családfába, te is tagja leszel annak. Ha a meghívót küldő személy engedélyezte számodra, akkor te is szerkesztheted ezt a családfát. Ha nem kaptál erre engedélyt, akkor azt utólag is kérheted a meghívót küldő személytől.

Új meghívó küldése
Ha már készítettél saját családfát és te szeretnél valakit meghívni ebbe a fába, akkor erre az 'Új meghívó küldése' cím alatt nyílik lehetőséged. Válaszd ki, hogy melyik családfádba, melyik személyt akarod meghívni. Döntsd el, hogy adsz-e számára szerkesztői jogot vagy sem. Ha adsz, akkor tudnod kell, hogy a meghívott személy a családfa törlésén és új meghívók küldésén kívül bármit megtehet a családfáddal! Add meg a meghívandó személy e-mail címét, és ha akarod, módosítsd az elküldendő e-mail tartalmát, majd végül küldd el a meghívót. Sikeres küldés esetén az 'Elküldött meghívók' között láthatod az eredményt. Fontos tudnod, hogy meghívót csak a saját családfádon belül küldhetsz. Ha valaki meghívott téged egy családfába, akkor ott nem küldhetsz meghívót, még akkor sem, ha rendelkezel szerkesztői joggal! Meghívót kizárólag a családfa készítője küldhet mások számára!

Elküldött meghívók
Ha már küldtél valakinek meghívót és ő még nem fogadta el, vagy nem utasította el, akkor az 'Elküldött meghívók' listájában láthatod. Itt lehetőséged van a meghívó törlésére is, ám ezzel óvatosan bánj! Ha törlöd a meghívót, akkor a meghívott személy nem tud már belépni a családfádba, viszont az e-mail-t már elküldtük részére!
Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

Családfa meghívók

A családfa oldala új helyre költözött:
csaladfa.animare.hu
A meghívókat csak bejelentkezés után láthatod!

Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Családfa » Meghívók Copyright © 2007-2018 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |