Családfa hozzátartozók
A személyek felvitelét célszerű a következő sorrendben elvégezni: először mindig a szülőket add meg, majd ha van, akkor a testvéreket, utána a kapcsolatokat, és végül a gyermekeket!

Ezt követően mutass rá egy személyre. Az ekkor megjelenő menüben válaszd a 'Hozzátartozói' menüpontot, annak érdekében, hogy az ő közeli hozzátartozóit is megadhasd.

Ezzel a módszerrel felépítheted a teljes családfádat.

A hozzátartozók szerkesztésére persze csak akkor nyílik lehetőséged, ha te vagy az adott családfa készítője, vagy szerkesztői joggal felruházott tagja. Ellenkező esetben csak megtekintheted az adatokat.

A hozzátartozók szerkesztése egy összetett folyamat, sok-sok lehetőséggel. Ha még nem ismered ezeket, akkor célszerű, ha előbb a súgóban alaposan áttanulmányozod a lehetőségeket. Ezt követően sokkal könnyebben boldogulsz majd, és a felépített családfád sem tartalmaz majd hibákat, így sok későbbi bosszúságtól, hibajavítástól kímélheted meg magadat!
Legnagyobb családfák
Legújabb videofilmek
Bejelentkezés
E-mail: 
Jelszó: 

| Regisztráció | Jelszó? |
 

Legtöbb hely

Költözés


Az Itt voltam! webhely költözik!

A jövőben az awilime szabadidő magazin utazás rovatában lesz elérhető megújult formában, számos új funkcióval együtt! Új helyszíneket közzétenni már csak az új weboldalon lehet. A már közzétett régi helyszínek automatikusan átkerülnek az új weblapra. Ez a folyamat több napig is eltart, kérjük légy türelemmel, ha az általad közzétett tartalmak még nem vagy csak részben kerültek át!

klujbera családfája

Hackl Éva hozzátartozói

Ez a családfa weboldal új címre költözött:
Hackl Éva hozzátartozói
Használati útmutató a súgóban: hozzátartozók szerkesztése.

Láttad már?
Címke felhő

anglia, ausztria, balaton, budapest, csehország, duna, egyiptom, egypt, erdély, erdő, felső-ausztria, fénylánc, folyó, geocaching, geoláda, görögország, gps útvonal, hegy, horvátország, hotel, hungary, ireland, írország, italia, kastély, kirándulás, látnivaló, lengyelország, linz, london, magyarország, mc-bubu, múzeum, németország, nyaralás, oberösterreich, olasz köztársaság, olaszország, otthon, österreich, park, pécs, reggio lazio, repubblica italiana, rom, roma, róma, románia, rome, spanyolország, strand, svájc, szabadidő, szállítás, sziget, szlovákia, szlovénia, táj, templom, tenger, tengerpart, természet, , tunézia, túra, tündüs & zo-, vár, város, víz, worldwalk

Navigációs hivatkozások kihagyásaKezdőlap » Családfa » Hozzátartozók szerkesztése Copyright © 2007-2018 Animare Software Kft. Minden jog fenntartva! | Készült: Animare Stúdió | Ügyfélszolgálat |
| Felhasználási feltételek | Adatvédelem |